GET FREE SHIPPING WHEN YOU ORDER MORE THEN 1 PAIR - SHIPPING TIME 1-2 DAYS

Weston McKennie försvarade lagkamrat – fick rött kort: ”Skäms inte”

UPPDATERAD IDAG 11:53PUBLICERAD IDAG 11:48

Weston McKennie fick ett av fyra röda kort när USA mötte Mexiko.

Amerikanen visades ut efter ett stort bråk – men hyllades efteråt.

– Jag skäms absolut inte, säger interimförbundskapten B.J Callaghan.

Se situationen som slutade i rött kort till McKennie i spelaren ovan.

Två stora bråk utbröt i rivalmötet mellan USA och Mexiko i Concacaf (Nord- och Centralamerikanska fotbollförbundet) Nations League. USA var i ledning i jakten på en finalplats när första konflikten uppstod.

En tackling från César Montes var startskottet. Stora delar av båda lagen samlades och ett stort bråk utbröt. Både Montes, och amerikanen Weston McKennie som gick i försvar för sin lagkamrat, fick syna det röda kortet. Samtidigt regnade det in föremål från läktarplats mot den samlade spelarskaran.

Det följdes av en situation mellan Sergino Dest och Gerardo Arteaga vid sidlinjen. Arteaga knuffade till motståndaren, som svarade med ett slag mot ansiktet. Återigen blev det ett stort bråk mellan lagen och ytterligare två röda kort delades ut.

”Det är derbymöten”

Men det var inte över där. Tolv minuters stopptid i matchen blev till slut bara åtta, då domaren valde att blåsa av till följd av homofobiska ramsor från publiken.

Sportsligt var det dock USA som drog det längsta strået, då de vann med 3-0 och därmed säkrade plats i finalen. Efteråt säger interimförbundskaptenen B.J Callaghan följande om bråken:

– Det är rivalmöten. Det är derbymatcher. Denna typ av saker händer över hela världen och jag skäms absolut inte. Det kommer från en bra plats. De bryr sig så mycket om varandra att de står upp för varandra.

ft. stv

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    × How can I help you?