GET FREE SHIPPING WHEN YOU ORDER MORE THEN 1 PAIR - SHIPPING TIME 1-2 DAYS

Dejan Kulusevski om framtiden: ”Det är vinna eller dö”

Sverige förlorade kvalmatchen borta mot Österrike i går och nu är vägen till ett EM nästa sommar oerhört svår.

Hela det svenska laget visade stor besvikelse efter gårdagens 2-0-förlust, där båda målen kom under de sista tio minuterna av den ordinarie speltiden.

Anfallsstjärnan Kulusevski berättar om frustrationen han känner:

– Den är oändlig. Det gör så ont. Om vi vill något, om vi vill spela EM, då måste vi bli bättre och vi måste göra det så snabbt som möjligt. Inga ursäkter, vi tar på oss allt.

Har förlorat två av tre matcher

Sverige har förlorat två av tre matcher hittills i EM-kvalet. Några fler förluster får det inte bli om man ska nå EM, tror Kulusevski.

– Vi går in med kniven här uppe, såklart. Det är vinna eller försvinna. Jag tror inte vi har råd att förlora en till match. Det är vinna eller dö.

Enligt Tottenham-spelaren har alla spelare fortfarande förtroende för förbundskapten Janne Andersson.

– Så länge Janne är här så kommer varenda en att följa exakt det han säger. Vi respekterar honom som tränare och vi respekterar honom som människa. Det är bara att kolla på matchen, vi gör exakt det vi har sagt att vi ska göra.

Sveriges nästa kvalmatch är borta mot Estland den 9 september. Efter segern i går toppar Österrike nu EM-kvalgruppen med sju poäng ner till Sverige som har en match färre spelad. Blågult har fyra upp till Belgien som nu har den andra direktplatsen till EM.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    × How can I help you?